Minäkin sitten sorruin tähän, kun olin katsellut toisten tekemiä ihania neulesivuja. Tuli sellainen olo, että olisi oikeastaan kiva seurata näitä omia hullutuksia ja aikaansaannoksia, koska ei niitä sitten kuitenkaan muista enää pidemmän ajan päästä.

Keskeneräisiä töitä on tällä hetkellä ...hmmm... aikas monta.... 1 beige angoravillatakki, 1 turkoosi angoravillatakki, 1 kaksivärinen kohoneule, 1 Miehen kalastajaneule ja 1 ruskean kirjava bolero. Lisäksi koottavana Pojan neuletakki ja naisten pitsineule.... tämä on se tylsin vaihe enkä millään meinaa saada aikaiseksi, mutta jos nyt sitten ryhdistäytyisi....

Otanpa kameran käyttöön ja pistän niitä tänne, ehkä se samalla innostaa tekemään vikkelämmin keskeneräiset valmiiksi, ennen kuin ostaa taas lisää kassillisen lankaa =)

Nukketaloprojekti tällä hetkellä jäähyllä, sillä oikeassa elämässä 24 h ei riitä edes puoleen siitä mihin pitäisi. Ja opinnot ovat siinä vaiheessa, että niihin on pakko panostaa, joten jostain on valitettavasti tingittävä. Olenkin aina sanonut, että työt häiritsevät pahasti näitä harrastustoimintoja... Valitettavasti (ja onneksi) eläkeikään (jolloin olisi aikaa!) on kuitenkin vielä hurjan pitkä matka ja kyllähän työ tietysti mahdollistaa näitä harrastuksia, sillä rahaa niihin aina tarvitaan.