Sain (jälleen =D) tunnustuksia Vyyhdinviemään Eilalta. Kaunis kiitos! Piristää mieltä kummasti, varsinkin kun juuri nyt ei tunnu hommat neulomisrintamalla edistyvän kovinkaan joutuisasti.

Autumn Rosen ensimmäinen hiha puolessa välissä, Kotitöppösistä toinen valmiina, Blue Wrap Jacket edelleen hihoja vailla, Peacock tail samassa pisteessä kuin ... hmm kuukausi sitten ja viime lauantaina luennolle aloitin uudet Paraphernalia-sukat, joista toinen on nyt valmiina.

Koska muuta raportoitavaa ei neulerintamalla ole, voinkin keskittyä riippuvuuksiini, joka liitty Your blog is fabulous-tunnustukseen.

                              

Eli ne viisi riippuvuutta

1. Aamusuihku! Ilman en pääse oikeasti sängystä ylös. Vuoron perään lämmintä ja kylmää vettä - viimeiseksi aina kylmä vesi. Pistää veren kiertämään ja taatusti herää.

2. Hiustenpesu! Liittyy edelliseen eli joka aamu on Pakko pestä hiukset. Vaikka sitten jäisellä kaivovedellä metsämökissä, mutta näin olen tehnyt yli 30 vuotta.

3. Aamukahvi! Suihkun ja hiusten jälkeen seuraava Pakollinen asia. Jääkaappimme ovessakin on magneetti, jonka Mieheni minulla löysi: AAMUKAHVIN JÄLKEEN KESTÄN MITÄ TAHANSA, Lapsetkin tietävät, ettei äidille kannata puhua ennen sitä yhtikäs mitään.

4. Neulonta! Levottomat sormet vaativat koko ajan jotakin tekemistä. En katso telkkaria ilman käsityötä, tosin suurin osa ohjelmista menee sivusuun, jos on haastava työ, mutta telkkarin katsominen ilman järkevää (?) tekemistä on ajanhukkaa. Ja jos ei neulonta-aikaa löydy riittävästi, tulee känkkäränkkä kylään - heh, kohta se on jo ovella.

5. Kävely! Joka päivä vähintään tunti on oltava ulkona ja mieluummin metsässä!

Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkälle, mutta jääköön jotakin salattavaksikin =D

Laitan tällä kertaa tunnustukset Sinirastaan pesälle . Mitähän riippuvuuksia pesässä lieneekään?