Kun viime viikolla kerroin, että olen aloittamassa uutta projektia, Autumn Rose Pulloveria, niin Eila ehdotti 'yhteisprojektia' eli neulottaisiin paidat vähän niin kuin kimpassa. Loistava idea mielestäni ja oikein kannustava. Varsinkin, kun tämä on vähän vaativampi työ, on kiva, että on kaveri kenen kanssa voidaan yhdessä tuumata, miten päästään eteenpäin.

Olen aivan hurmiossa tästä uudesta kirjoneuleesta. Etenee kovin hitaasti. Ei sen kanssa voi katsoa telkkaria, eikä sen kanssa voi seurustella perheen kera. Mutta se on vienyt minut täysin. Tykkään kovin Alpacan tunnusta ja erityisesti väreistä. Tätä on valtavan ihanaa tehdä, toistaiseksi.

               

Myöhemmässä vaiheessa tulee ehkä ongelmia, kun Eila löysi ohjeesta steek sts, joista ei mitään aavistustakaan aiemmissa neuleissa. On siis edessä uuden asian oppimista, mutta varmaan siitä suoriudumme kunnialla. Usko on ainakin kova =D

Blue wrap jacket on edennyt toiseen etukappaleeseen ja kirjoneulesukat ovat edelleen kavennusvaiheessa, no tulevalla viikolla on taas aikaa vähän enemmän keskittyä kaikkiin paremmin.