Kyllä on langoilla eroa. Tämä Rowan Kidsilk Haze on IHANAA. Aivan erituntuista kuin aiemmat mohairit. Kaunis kiilto, villan pehmeys ja silkin hohde ja tuntu. Hintaakin tietysti tuli tuplaten enemmän kuin esim. tuolle Schoppel Wollel Merino Lacelle, mutta ymmärrän hyvin syyn. Tätä pystyi jopa purkamaan silkin liukkauden ansiosta. Onneksi ei kyllä tarvinnut kovin paljoa, mutta helpotti tuo liukkaus sitäkin vähää. Tätä lankaa aion käyttää myöhemminkin ja onneksi tätä jäikin reilun kerän verran, joten pienen huivin varmaan taion jossakin välissä.

Innostuin siis tekemään toisenkin liivin. Nyt poimin kuvion syksyn Designer Knittersistä, jossa 11 silmukan kuviota oli käytetty pipoon (11). Mallikertaa 8 ja väliin tein aina 4 nurjaa. Taas jako kainaloissa kahtia ja pään- ja kädenteiden muotoilut sekä resorit tein kutakuinkin samoin kuin Lace Vest I:ssä. Helppoa ja nopeaa.

Rowan Kidsilk Hazea 38g ja puikot 4. Juu ja totta on, ettei tällä menolla varasto hupene. Viime kuussa sain tuhottua vain 138g, kiitos mohairin, joten edelleen on yli 14 kiloa kerinä tai vyyhteinä. Ei lopu puuhat talvi-iltoina.