Eilen tuli postilaatikkoon uusi Novita-lehti. Ihanan pirteän värisiä neuleita, mutta mutta... vain kolme mallia ja nekin ärsyttävän helppoja, joita voin edes ajatella tekeväni ja valitettavasti olen niin tylsä ihminen, että kirkkaat räiskyvät värit ei vaan ole minua. Mutta ainahan mallit voi toteuttaa 'hiirenharmaana', jos kerran värit eivät innosta =) 

Posti toi myös Tapion kaupan paketin, jossa monta kerää Gedifran Akonaa siihen Sandran villatakkiin...

Eilen ompelin Miehen neuleen raglansaumat ja aloitin kauluksen resoria. Kaulus valmistuneen tänään. Sitten enää hiha- ja sivusaumat kiinni ja napit, niin homma on valmis.

Siskon Teddy huivikin on virkattuna ja ensi viikonloppuna ajattelin kaivella ompelukoneen, jolla kiinnittäisin ne pujotetut Byzanz-nauhat. Vähän lyhyt huivista kyllä tuli, mutta ihanan lämmmin ja vaatii ehkä jonkun jännän korun kiinnitykseen.

Tänään tuntuu siltä, etten aloita noita uusia lankakeriä enkä uusia töitä, vaikka sormet syyhyävätkin kamalasti. Sukkia tekisi mieli tehdä (Miehelle sekä mökille sellaisia puukenkiin sopivia nilkkiksiä ja kohoneuleisia ja ....) ja Noonalle beige-vaalpun-valko raidallisen villapaidan pahimmille pakkasille. Haluaisin kuitenkin boleron käyttööni heti kohta, joten hihat tarttis saada valmiiksi, jotta pääsee sen kaulusosion kimppuun. Ihanaa, että Mies lähtee viikoksi työmatkalle! Saan neuloa yömyöhään, eikä kukaan huutele kymmeneltä: 'tule jo nukkumaan, en saa unta, kun et ole vieressä' =). Paitsi, että tentit lähestyvät uhkaavasti!!!

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Työvaihe

Lanka

Mies

Kalastajaneule

kaulus

Novita 7 Veljestä

Oma

Bolero

2. hiha

Freedom Spirit

Oma

Mohairtakki

2. etukappale

Gedifra

Oma

Mohairtakki

takakappale

OnLinie

Oma

Palmikkotakki

takakappale

Novita 7 Veljestä

Anoppi

Huivi

lankana

Drops Fabel

Oma

Neuletakki

lankana

Gedifra

Mies

Sukat

lankana

Novita 7 Veljestä

Oma

Nilkkasukat

lankana

Novita 7 Veljestä

Poika

Neuletakki

hihojen purku

Sandnes Sisu

Noona

Villapaita

lankana

Novita Wool

Oma

Pitsineule

kokoamista vailla

Novita Bambu

Oma

Raitaneule

lankana

Novita Bambu

Tästä sitten lähdetään eteenpäin eli tein pienen kartoituksen käsillä olevista töistä ja totesin, ettei VOI tilata enempää lankaa NYT, koska tekemistä riittää. Tosin tietysti bongasin uudesta Modastakin (1/2008) mallin 27, johon loistolanka olisi Noron Silk Garden väri 47 (50g á 12,60e) tai Noron Kureyon väri 161 tai 156 (50g á 10,10e). Ensin mainitussa silkkiä ja jälkimmäinen on villaa. Mutta jos nyt vähän jarruttaisi tätä hulluutta...

Manhattan (Pure Noro)