Viikko on kulunut tylsästi sängyn pohjalla. Alkuviikosta kova kuume, loppuviikosta kurkku kipeä ja kaikkea sellaista ällöä, mikä flunssaan yleensä liittyy. Nyt alkaa olla virtaa taas koneessa, siitä syystä kukunkin täällä tähän aikaan =D yöstä.

Sain viikolla valmiiksi kuitenkin uuden pitsimohairliivin, josta kuvia ei sattuneesta syystä ole vielä olemassa, joten siitä myöhemmin lisää.

Tyttären huppari on edennyt hurjaa vauhtia. Enää huppu ja kamala määrä langan päättelyjä.

Ensi viikolla varmaan kokonaisesta vaatteesta kuvia. Lanka on ollut ihanaa neulottavaa. Kauhavan Kangasaitan Pandaa, villaa ja bambua, mutta yllättäen muutamissa kerissä luvattoman paljon solmuja. Ai ai jai. Hyi hyi.

Ravelryn kautta innostuin lähtemään huivi KALiin mukaan. Ensimmäinen vihje tuli tänään ja se onkin jo valmiina tässä. Tämä Kal toimii yahoon kautta ja vihjeitä poistetaan alkupäästä aika ajoin, joten täytyy varmaan käydä aika usein tallettamassa ohjeet, ettei työ jää vaiheeseen. Huomatkaa, että olen varmistanut, ettei lanka vaaaaan lopu kesken työn. No heh heh. Ei vaan, otin työhön ohuen villalangan, jota sain Siskoltani kesällä. Mutta ei se kyllä kesken tässä projektissa lopu.

Mukavaa sunnuntaita kaikille.