Poikittainneulottavan takin molemmat puolet valmiina. Yhdistin takakappaleet kolmenpuikon päättelyllä ja saumasta tuli tosi siisti. Palmikot osuivat kauniisti yhteen. Päättelin samoin tein kaikki langanpäät, kerrankin intoa riitti ilman suurempia ahdistuksia =). Tänään pingotus vuorossa. Huomenna pääsenkin tekemään sitten kauluksen ja etuliepeiden resoria. Great!

Jatkoin sitten NeOnEripariSukilla. Enkä ymmärrä miksi ne tuntuvat jotensakin hankalilta työstää... Ehkä ne värit, jotka suorastaan pistää silmään =/ , ei ole mua varten... Eikä se perussukan mallikaan hirmuisesti kiehdo. Mutta nyherrän ne valmiiksi vaikka mikä olisi.

Kukahan vielä kiinnittäisi hihat Colima-takkiin? Muutoin se olisi siis valmis, mutta tuo tylsin vaihe vielä edessä. Viikonloppuna voisin sen kuitenkin työstää pois alta, jotta valmiiden töiden saldo näyttäisi maaliskuunkin osalta mukavalta = 8 valmistunutta, kun kaikki yllä olevaa on tehty.

Ja seuraavaksi otan käsittelyyn virkatun boleron, koska Ystävättärellä syntymäpäivä ensi kuussa ja valmihiksi tarvittaisiin. Tilasin Menitasta bambuvirkkuukoukun (kokeilin metallista koukkua mallitilkkuun Zodiacille, mutta liukastelee liikaa), jotka lupasivat toimittaa ensi viikolla. Sormia syyhyttää välillä virkkailla..