Oikean käden toimimattomuudesta tahti on ollut vähän hitaampaa. No, nyt on käsi akupunktion ja kiropraktikon ansiosta taas kunnossa, joten ei kun heti neulomusten kimppuun.

Ensiksi valmistui toppi. Käytin loput Dropsin Safranista, josta aiemmin tein sen 'kierteilevän' Tailor cardiganin. Ja niin kiertyy tämä toppikin ja vielä samaan suuntaan . Ja kaula-aukko on vähän turhan ahdas. Pää kyllä menee läpi, mutta ei tunnu oikein omalta. Oikeastaan vähän tylsä neule.

Malli: Essential tank, Custom Knits -kirjasta

Lanka: Drops Safran, 170g

Puikot: 3,0 ja 3,5

Teinpä sitten toimistokäyttöön puuvillatakin. Malli on poimittu Moda 2/2010, mutta muunneltuna versiona. Alkuperäisessä on tyttömäiset lyhyet hihat, mutta koska lankaa oli (ja vieläkin jäi) tein sitten pitkillä hihoilla. Tosin vahingossa liian lyhyet, mutta kesällä ei niin pitkiä varmaan tarvitakaan... Lanka ihanan pehmeää Sublimen Organic Cotton dk:ta, tykkään, koska neuloutui nätisti.

Malli: Moda 2/2010, nro 31, pitkät hihat omaa ajatusta

Lanka: Sublime Organic Cotton dk, 380g

Puikot: 3,0 ja 4,0

Viimeisenä toukokuun työnä valmistui kesäkekkereihin sopiva tunika. Oho, taitaa kyllä olla mekko. Isoilla puikoilla ei kauaa tarvinnut neuloskella. Tykkään langasta (M&K Linen) ja mallista erityisesti. Nyt vain kesäkekkereitä odottelen....

 

Malli: M&K Tunika

Lanka: M&K Linen, 274g

Puikot: 7

Lankalakon virallinen viimeinen päivä on tänään. Olen oikein tyytyväinen ja ylpeä siitä, että en puoleen vuuoteen sortunut, vaan sitkeästi kaivelin omia varastojani. Tammikuusta Toukokuuhun olen saanut kulutettua 4490g eikä yhtään uutta kerää ole tullut tilalle! Olen jopa niin tyytyväinen, että olen päättänyt jatkaa varaston tuhoamista edelleen, sillä vieläkin on yli 9kg kulutettavaa. Kuinkas Irjan lakkoilu on sujunut?

Uudet tuulet puhaltaa kovin elämässäni, joten voi olla, että vähään aikaan ei ehdi neulomaan. Nokka kohti kesää!