Ainakin värien puolesta. Tekaisin tällä viikolla koirille siis peitteet lämmikkeeksi boxeihin. Varastoon on kertynyt aikoinaan läjä 7-Veikkaa, joten sitähän oli hyvä lähteä hävittämään tähän tarkoitukseen. Koska fleece, vaikka onkin mukavan pehmeää ja lämmintä, ei sähköisyytensä vuoksi ole ainakaan Noonan suosikki, niin ajattelin villan sopivan paremmin. Niinpä otin 8 koukun ja jämäkeriä virkkasin ensimmäiseen peitteeseen kiinteitäsilmukoita lilalla ja beigellä, kaksinkertaisella langalla.

Rapuvirkkaus vielä reunaan ja sillä selvä. Reunat kupruilee vielä, kun en ole pessyt, mutta koira tuskin välittää siittä. Toiseen kaivelin harmaan, valkoisen ja ruskean langan beigen kaveriksi. Tämäkin kiinteillä, mutta etureunasta virkattuna. Tuli kivemman oloinen kuin edeltäjänsä, mutta käyttäjälle tuskin lisäarvoa tuo =)

Seuraavaksi ihmismäisten neulomusten kimppuun. Viikonlopun ohjelmaan tuli muutoksia, kun ystävättäreni ei päässytkään tulemaan (tarkoitus oli lähteä retkelle Nuuksioon), mutta oikeastaan olin vain tyytyväinen muutokseen. Ei sillä ettenkö olisi halunnut häntä nähdä, vaan unentarve on kova, koska on ollut niin paljon touhua viime viikot. Ja muutenkin on välillä vaan tehdä asioita mielihalun mukaan, eikä tiukalla aikataululla. Ensi viikonloppu meneekin sitten kokonaan koulutuksessa, joten nautiskelen nyt tästä rauhallisuudesta.

Hyvää viikonloppua kaikille! Ja toivottavasti se aurinko vielä näyttäytyy.