Viime yönä viisi vaille yksi syntyi PikkuSiskon Poika mitoilla 3660g ja 52,5cm. Äiti, Lapsi ja Isä voivat hyvin =D. Synnytys käynnistettiin jo perjantaiaamuna, mutta Poika antoi odottaa itseään yli koko viikonlopun.

Hitaasti etenevät neulomukset, ehkä niitä on liian monta taas työnalla yhtäaikaa... Yhdet vaippahousut neuloin eilen, tosin ovat kokoa 6-12kk... toisia aloitin sitten samantien, mutta nyt paaaaljon pienempiä ja nekin ennättivät eilen liki puoleen väliin. Tilasin Kestovaippakaupasta sitä lanoliinia ja samalla villanpesuainetta. Kuvailen vaippapöksyjä, kun käsittelyt tehty ja kokonaan valmiit.

Ympyrätakki on edennyt ensimmäiseen hihaan asti. Kesti vähän aikaa löytää pitsireunusta, joka miellyttää, mutta kun sen vihdoin bongasin viimekesäisestä Modasta, sai ympyrän neulominen kyytiä. Valmistunee ensi viikonlopun aikana...

Bayerischen Socksien tilanne: ensimmäinen on päässyt kantapään yli. Eli kärkiosaa tekemässä. Aivan mieletön neulomus, olen aivan hurmiossa ja haluan tehdä seuraavat, mutta yritän etsiä sopivampaa lankaa kun Lanett (vähän turhan pehmeä ja helposti halkeilevaa).

Rachel-huppari: takakappale edelleen samassa pisteessä kuin pari viikkoa sitten eli puolivälissä. Yritän Ympyrätakin jälkeen päästä kiinni tähän projektiin.