...ja itselle kans. Mulla on ollut aina omituinen tapa varmistaa, etten jää ilman lahjaa. Olen joka vuosi hankkinut itselleni yhden mieluisan paketin (sekä jouluna, että syntymäpäivänä), mutta tänä vuonna se ryöstäytyi vähän käsistä. Tilasin meinaan pari neulekirjaa, knitpicks-setin sekä lisää knitpicksin sukkiksia. Täytyyhän olla välineet, joilla 12kg lankavarasto ensi vuoden aikana pienenisi... eikö? Hankin samalla kyllä Äidinkin lahjan. Ne kullatut Knitpicksit... Se oli kyllä itseasiassa vahinko, sillä Tinttamarelliin ei tullut riittävää määrää tavallisia settejä, niin otin sitten tilalle yhden luxus setin. Hiano se kyllä on!!

              2163172.jpg

Aiemmin tilasin sukkapuikkoja, joista osa tuli jo aiemmin ja nyt sitten ne loput. Samalla tuli Austermann Step Classic -lankaa vaaleanharmaana ja tummansinisenä. Vaaleanharmaa pääsi viime tiistaina puikoille asti, kun olin Ennakkoveropäivillä kuuntelemassa ensi vuoden verotusasiaa. Tylsää olisikin muuten ollut, mutta Paraphernalian palmikko piti minut hereillä koko päivän.

              2163180.jpg

Niin ja silloin toissa viikolla poikkesin siellä PAG-putiikissa, niin muiden ostosten mukana lähti vielä hauskanen Mammutti-kassi. On suunniteltu lasten kassiksi, mutta mielestäni se on aivan selvä sukkakassi. Ainakin siihen tarkoitukseen se heti joutui.

                      Toivottelen täältä Kaikille tasapuolisesti

Hyvää ja Rauhallista Joulun aikaa sekä Menestyksekästä ja Onnekasta Uutta Vuotta!