Tuntuu siltä, ettei työt juurikaan etene. Kesken tällä hetkellä Kanerva-huivi, jonka aloitin uudelleen sekä Rachel-huppari. Kumpainenkin on edennyt todella hitaasti. Aloitin viikonloppuna uusilla KnitPicks sukkapuikoilla sukkia neulomaan Sisusta, mutta nekään eivät ole kovin montaa senttiä edenneet, vaikka uudet sukkapuikot ovat oikeasti ihan siis kuin mun käteen tehty. Kyllä todella on eroa puikoilla ja puikoilla! 

Ei minua oikeasti mikään kevätväsymys vaivaa, vaan uusi harrastus: Agility. Koira nielaisee jonnin verran vähäisestä ajasta jo muutenkin, mutta täytyyhän lapsella olla mieluisa harrastus, johon sitä sitten kuskataan ja välipäivinä sitten touhutaan lisää muuten vaan =). Niin ja osan ajastani nielee tietysti jatko-opinnot sekä Diplomityön tekeminen. Mutta nyt tuntuu hyvältä, kun perusopinnoista on todistus jo tulossa ja Diplomityö on oikeastaan enää puhtaaksikirjoitusta vailla. Reilut 1,5 vuotta nyt pakerrettu (kahdet opinnot siis päällekkäin) ja ensimmäinen etappi käden ulottuvilla = saan Diplomin käteeni toukokuun lopussa. YES! Ja syksyllä jatkan nyt keväällä aloittamiani opintoja ja aionpa kirjoittautua avoimeen yliopistoonkin tietojani täydentämään. On se hassua, ettei nuorena opiskelu kiinnostanut lainkaan, mutta nyt kun olen löytänyt sen alan, josta olen ollut aina kiinnostunut (mutta aiemmin ei ollut opiskelumahdollisuuksia olemassakaan - tai no Keski-Euroopassa kyllä) ei tiedonjanoa saa sammumaan... päinvastoin

Mutta neulepuolelle yritän päästä rauhoittumaan viimeistään ensi viikolla, kun Diplomityö kirjoitettuna ja postitettuna.