Voi lintu-pallo-viinapullo-onkimato-peltipurkki

Meinasi tulla itku, kun aamulla otin lauteilta Baby cablesin ja ajattelin laittaa uuden ihkun paidan päälle. Olin pessyt neuleen käsin hellävaraisesti ja kaikkien taiteen sääntöjen mukaan. En venyttänyt, en vanuttanut, vaan puristelin pyyhkeeseen ylimääräiset vedet ja asettelin hellin käsin tasaisesti lauteille. Vaan kuinkas sitten kävikään? Puin ihanan pehmeän neuleen päälleni, ihmettelin tosin, että kylläpä hihoja riittää ja riittää... Joo-o, Debbie Blissin Cashmerino venähti ja huolella. Hihat ovat noin 20 cm liian pitkät, helmakin tuli yli takapuolen ja kainalot ovat vyötäröllä... Muutoin neule olisi oikeasti tosi kaunis ja jollen tietäisi, että tästä tulee vielä lempivaatteeni, hautaisin tekeleen syvälle lankakoriin. Näin ollen ei ole muuta vaihtoehtoa kuin aloittaa alusta, pienemmällä koolla ja pienemmillä puikoilla.

Positiivisia asioita tietysti tässäkin on aika paljon: saan uudet knitpicks kaapelit heti käyttöön, yes, lankaa ei tarvitse ostaa lisää pitkään aikaan - rahaa säästyy, kerran jo tehty on todennäköisesti nopeammin valmis ja harjoitus tekee mestarin =D

En siis saanutkaan valmiiksi 8 puseroa, vaan 7. Ja koska lanka palautui varastoon takaisin, on varaston saldo nyt 12292g ja tarkoittaa sitä, että varaston tuhoamiseen meneekin 16 kk 14 sijaan.

Kiitos edellisistä mukavista kommenteista, kuvia ei vaan uudesta neuleesta nyt sattuneesta syystä tule hetkeen....