Kyllä oli nopea työ. Aloitin perjantai-aamuna ja sunnuntaina kostutin. Joku voisi luulla, etten ole tehnyt mitään muuta kuin istunut takapuoli homeessa sohvannurkassa, mutta ehei... ei pidä paikkaansa. Ehdin neulomisen lomassa tehdä ison siivouksen (imurointi, lattioiden pesu, pölyt, keittiöpinnat sekä 2 wc:tä), käydä kaupassa, laittaa ruokaa, lenkkeillä 3x1,5h koirien kera, käydä Isän syntymäpäiväkahvilla, poiketa Siskolla kaffella... Kertoo siis siitä, että joko olen tosi ahkera tai työ oli muuten vain nopea neuloa.

Kiva peruneule Cozy V-Neck löytyi kirjasta Fitted Knits (Japel). Malli on jälleen ylhäältä alaspäin oleva raglanlevennyksillä. Tällä kertaa tuli saumat vain hihan pitkät saumat. Tosi nopea ja simppeli. Valitsin pienimmän koon ja se on juuri passeli. Lankana Marks & Kattens Tuva 450g, puikot sileään osuuteen 5,5 ja resorit 4,5.

No nyt ei sitten tulekaan päivitystä pitkään aikaan. Työnalla on Calm - mohairhöttöä, Dusk - 3,5 puikoilla neulottava tunikavillatakki. Molemmat Kim Hargreavesiä. Ja vielä piti eilen yksi mohairhässäkkä aloittaa virkkaamalla. Näissä töissä menee aikaa, joten palaan päivitysten pariin, kun jotakin valmiina.

Hyvää maaliskuuta kaikille. Yritän kuitenkin tuttuja blogeja katselemaan ja kommentoimaankin. Jos en ehdi, niin älkää huoliko, seuraan minä teitä joka tapauksessa =).