Ystävälle valmistui pyynnöstä sukat. Malli sama, jolla olen aiemminkin tehnyt eli Cable Rib Socks kirjasta Favorite Socks. Tällä kertaa lankana Schachenmayr Nomotta 4-fädig ja kp-puikot 2,5 ja 2,0. Kuva vaan onneton valon puutteen vuoksi, mutta toivottavasti saajaa miellyttää malli, väri ja koko.

Kulutinpa sitten hetken mielijohteesta loputkin viininpunaisesta Rowan Kidsilk Hazesta. Lankaan jäin jotenkin koukkuun ja halusin sen pois heti laatikosta pyörimästä. Alunperin ajattelin huivia, mutta muistin aiemmin tehneeni yhden mohairhuivin, josta ajatus lähti. KnitScene fall 2008 -lehdessä oli Big Ivory Scarf, jonka helppoa pitsiä ja putkimallia käytin tässä. Puikot 4,0 ja ympyränä neulottu kaikki 37g noin 50 cm pötköksi. Vedetään putki pään läpi ja asetellaan kaulaan mielihalun mukaan - sopii isopäisemmällekin, kun on aika leveä suuaukko =D. Aika toimiva höttö yksinkertaisten asujen koristeeksi ja on muuten lämmin.

Kuvat otettu tänään muuten liveneulonta tilanteessa. Meitä kokoontui 4 innokasta kahvittelemaan ja tutustumaan toisiimme sekä tietty neulomaan. Kuukauden päästä uudelleen, kun oli kerta mukavaa =D. Käsissä minulla oli 2,5 puikot, lankana jälleen yllä mainittu 4-fädig, mutta vaalean harmaana. Toisellekin ystävälle tulossa siis sukat ja vielä samalla mallilla.