Tein sitten ensimmäisen hihankin lauantaina valmiiksi Miehen kalastajaneuleeseen. Lanka Seitsemän Veljestä. Taka- ja etukappaleethan ovat jo valmiina.

1137081.jpg

Tänään, sunnuntaina, en jatkanutkaan toisella hihalla vaan tein tässä välissä boleroon takakappaleen, koska välillä teki mieli tehdä ihan eri väristä kuin siniharmaata. Lanka Freedom spirit, harmaan-ruskean kirjavaa, kaunis lanka, käsityömessuilta hankittu.

1137092.jpg

Ohje vaan on englanniksi ja kerran sen jo aiemmin purinkin, kun tein käännösmokan päässäni, mutta nyt toisella kerralla takakappale sujui hienosti. Taisikin sitten olla koko työn helpoin osuus... jatkan englanniksi kutomista taas jonkin ajan päästä, kunhan olen tehnyt taas seuraavaa työtä hetken aikaa.... eli ajattelin tässä vaiheessa siirtyä jatkamaan lyhyen neuleen takakappaletta (jonka senkin purin jo kerran) ja nytkin taitaa olla pieni virhe, jota tosin kukaan muu ei huomaa, enkä itse takakappaletta näe, joten... en pura enää. Joku joskus sanoikin, että olen aika säästökutoja, kun aina vaan puran samoja lankoja. Lanka oli tässä ohjeessa ihan jotain muuta, mutta ajattelin kokeilla mitä siitä tulisi Seitsemästä Veljeksestä. Tästä en ole edes varma teenkö Tyttärelle vai ittelle, mutta tarttis varmaan päättää kohta, jotta tietäis vähän minkä kokoisen tekisi....

1137126.jpg

Suosin näköjään tänä syksynä Seitsemää Veljestä, mutta se on aika mukava lanka neuloa ja väritkin on ihan ok. Sitä paitsi ei tällä paikkakunnalla ole hirmusti myöskään vaihtoehtoja, mutta onneksi tuo nettimaailma on keksitty... eli saa niitä lankoja tilaamalla. Mutta tehdään nyt ensin nuo langat pois mitä kotoolta jo löytyypi.