Nämä sukat ovat kummitelleet mielessäni siitä asti, kun näin Ravelryssä ensimmäisen kerran. Uuden opettelu on aina niin kovin mukavaa. Aloitus tehtiin kärjestä Judy’s Magic Cast On -tekniikalla. Tosin hoksasin, että 8-aloituksella olisi vielä näppärämpi. Ohje oli selkeä ja helppo, silti lopputulos on mielestäni suorastaan nerokas. En ole ennen tehnyt kantapäätä tällä tavalla, mutta toimii hyvin. Lankana ShiBuiKnits Sock, turkoosi, puikot 2,5. Aivan ihana lanka neuloa.

Palmikot olisi ohjeen mukaan pitänyt tehdä myös kierretyillä oikeilla, mutta halusin niistä tavalliset. Seuraaviin kokeilen varmaan kierretyillä

Mallia oli innostavaa tehdä, joten 10-päivässä oli molemmat sukat valmiina.

Vaan kuinkas sitten kävikään. Pesin sukat jälleen käsin hellästi, kuivaisin ylimäärävedet pyyhkeeseen ja kas.... minulla oli pari 'hessuhopoja'. Voi itku ja hammasten kiristys! No, ensi töikseni laitoin sukat kuivuriin, mutta toivottua kutistusreaktiota ei tapahtunutkaan. Voi itku toisen kerran! Sähköpostia Tiinalle Titityyhyn. Ohjeeksi sain: koneeseen villapesuohjelmalle ja linkous, toista linkous, jos ei tehoa ensimmäisellä kerralla. Huh! Ensimmäinen linkous teki tehtävänsä ja sukista tuli kuin tulikin sopivat. Kiitos kiitos kiitos!

Kiitos vielä kaikille Rose tunic kommenteista. Neule on huomattu myös turuilla ja toreilla, eli olen saanut ventovierailta yllävän paljon positiivista palautetta nutusta =). Seuraavaan valmistuvaan neuleeseen saattaa mennä hetki aikaa, sillä perheeseemme muutti eilen uusi perheenjäsen: 2,5 vuotias, jackrusselin narttu Impi. Tuli meidän oman liki samanikäsen seuraneidiksi =). Eilen aloin virkkaamaan molempien boxeihin peitteitä, jotta taretaan syksymmällä agi- ja tottistreeneissä.