Juu-u nuorena sitä lauleskeli, että 'so many men, so little time'. Nyt kun kurkkaa vaatehuoneeseen, huomaa, että niin hitsin paljon ihanaa lankaa, mutta niiiin vähän aikaa. Huoah! Elämä on täyttymässä niin kaikesta muusta, että valitettavan vähän jää aikaa tähän mielitouhuun. No, aikansa kutakin. Jotakin on sentään valmistunut, vaikka puikoilla onkin useampi työ.

Eilen valmistui Cable Rib Socksit kirjan Favorite Socks mukaan 2,5 ja 2,00 puikoilla Zitron Trekking Pro Natura-langasta. Tykkään tästä langasta, koska ei halkeile paljon, on kuitenkin jämäkkää ja pesussa pitää muotonsa kivasti. Käytän lenkkareissa ja maastokengissä mieluiten juuri tällaisia ohkasia villiksiä ja tämä lanka on kestänyt kovaa kulutusta. Malli on simppeli, mutta istuu jalkaan kivasti.

Toiset sukat valmistuivat tänään jämälangoista. Varret 3,5 puikoilla 3o, 2n ribbiä n. 30 cm Freedom Spiritiä ja terät 2,0 puikoilla malli sama kuin edellisen sukan, mutta ilman ribbiä Zitron Trekking Pro Natura myyrän värisenä. Varsia voi pitää rutussa, käännettynä tai suorana - ihas niin ku tykkää. Maastokenkien kaveriksi nämä lähinnä tein viileitä syysilmoja varten.

 

Puikoilla lisää jämälankaa. Ullan yläsalaisneule ja viittä eri jämä puuvillaa raidoitettuna. En kyllä ymmärrä, miksi ihmeessä teen noita raitoja, kun en niitä kuitenkaan käytä. Mutta ainahan voi lahjoittaa =) Muitakin töitä on aloitettu ja kesken, mutta katsotaan milloin ehtisi valmiiksi asti.

 

Kiitos vielä kaikille edellisen postauksen kommentaattoreille!

Höh, nyt tuli mulle kuvien lisäämisen kanssa joku hässäkkä. Koetan ymmärtää mistä kyse, kärsivällisyyttä....

Edit: vähänkö hankalaa lisätä monta kuvaa kerralla, vai onkohan mun aivoituksessa jotakin vikaa?