Sain Mieheltäni joululahjaksi kirjan: Simply Shetland 4. Halusin kirjan yhden mallin vuoksi, tosin on siinä muitakin kivoja neuleita kuin vain tämä Autumn Rose Pullover. Aikani pähkäiltyä päädyin tilaamaan Dropsin Alpacaa sinisen ja lilan sävyinä. Perjantaina paketti saapui ja olipa Rouvalla kiiru päästä Agility-treeneistä kotio. Ja ei kun työ alulle välittömästi. Niin kiire sitten oli, etten edes mallitilkkua kokeeksi tehnyt... Voipi olla, että tyhmyydestä sakotetaan, mutta rohkea rokan syö.
                               
        
2,5 puikoilla työ ei etene hurjaa vauhtia, mutta on niin innoittavaa, suorastaan addiktoivaa. Aiemmin luulin, että vain palmikot on niitä, mutta näköjään nämä värileikitkin sen tekevät. Ongelmia tulee varmaan siinä vaiheessa, kun työ jaetaan kainaloista etu- ja takakappaleiksi, mutta murehdin sitä sitten vasta siinä vaiheessa. Nyt vain nautin värien tuomasta terapiasta.

Ensimmäinen kotitöppönen on saanut kantapäänsä. Sekin muuten on kirjoneuletta, vaikkakin yksinkertaista sellaista. Sen aikana voi sentään vilkuilla töllöä samalla.
                                                 
           
Blue Wrap Jacketista on takakappale valmiina. Tänään varmaan vielä aloitan toista etukappaletta. 
Heh. Huomaatteko, kuinka ahkera tenttiin lukija olen?