Ensiksi valmistui Paraphernalia-sukat, Käsillään-blogin Tainan ohjeilla. Ihanat sukat tehdä ja pitää. Lankana Austermann Step Classic 80g ja 2,5 KP:t.
   

Toinen työ on Viiniköynnös-huivi. Puikot 6, Lanka Gjestalin Bris (soija-villa) 100g ja Neulojan käsikirjasta kuvio. En halunnut hapsuja, enkä ihan suoraa reunaa. Tein sitten vähän tyttömäistä kellotusta - ja sopikin langalle oikein hyvin. Lanka on muuten aivan ihanan pehmeää, kauniin kiiltävää. Keksin jo uuttakin tekemistä kyseiselle langalle, mutta on vielä mietintämyssyssä.

             

             

Mies lähti taas matkaan. Pöh! Kohteena nyt Bangladesh ja aikaa kuluu 8 päivää. Ennen lähtöään lahjoi minua langoilla. Viisi kerää Zitron Trekking Pro Natura, ruskea, vihreä, tummansininen, violetti ja myyrä. Myyrä on jo puikoilla yhdessä roosan ohuen Pirkka-langan ja harmaan Austermann Step Classikin kanssa... Tulossa kotitöppöset. Violetista tulee toiset Paraphernaliat. Ajattelikohan muuten Mies lähteissään saavansa sukkia vai pitävänsä rouvan kiireisenä? 

  

Kesken on Blue (Grey) Wrap Jacket, takakappale puolessa välissä. Ja tietysti tuo Peacock tail, jota en ole ennättänyt eteenpäin viemään. Tästä kuukaudesta tulee muutenkin aika tiukka, kun on pari tenttiä edessä.