Taas on arki koettanut. Loma oli aikas mukava, liikunnallinen, ulkoilmavoittoinen ja aurinkoinen, joten neulerintamalla ei ihmeitä saanutkaan aikaiseksi. Toisaalta pidempi tauko tekee kyllä välillä hyvää sekä sormille, että hartioille - ja vissiin koko perheelle, kun äiti oli kerrankin läsnä myös henkisesti Nauru

No, sain kuitenkin 250g tuhlattua Debbie Blissin Donegal Aran Tweediä siihen liiviin, josta aiemmin kuvankin piirtelin. Alaosan Twistit ja Palmikot tehty 4-puikoilla ja yläosa 4,5-puikoilla. Kavennuksia eikä muotoiluja tarvinnut tehdä, sillä palmikot napakoitti tuota vyötärön seutua mukavasti.

                        

        

Jaoin etu- ja takakappaleilla sekä sivun hihojen keskipalmikot kahtia ja jatkoin siitä twisteillä reunoja ylös. Olisi ehkä pitänyt tehdä yksi palmikon kierto, ennen jakoa, jotta olisi tullut nätimpi kaula-aukko edessä ja takana. Hiha-aukkojen kavennukset sekä kaula-aukon muotoilu tapahtui kappaleiden sisällä, jotta twistit pysyisivät ehjinä. Takakappaleen v-aukko aloitettu noin 10 cm myöhemmin kuin etukappaleen. Aikas simppeli nuttu, eikä siis ihme, etten löytänyt oikein ohjetta tälläiseen, kun ei tähän oikeasti sellaista edes tarvittu =), enemmän se vaati sitä tekemiseen ryhtymistä.