eli ei ainakaan nyt ensinäkemältä säväyttänyt juuri mikään malleista. No, ei se kyllä hirmuisesti haittaa, koska tuo todo-lista on jo aikas pitkä, riittää ainakin toukokuulle asti =). Ideoita kyllä tulee ihan ilman lehtiäkin, katselin meinaan eilen Rimakauhua ja rakkautta ja huomasin Rachelillä oleen mielenkiintoisen näköisen vihreän ohuen pitsihupparin... Olen ennenkin bongaillut elokuvista makeita rettuja, ehtisi vielä toteuttamaankin kaikki...

Blogipohjan vaihdoin näin kevään kunniaksi vähän erilaiseen ja aika simppeliin, koska olen yksinkertainen ihminen ja pidän yksinkertaisista asioista. Simppeleitä on jotenkin helpompi lukea, kun ei värit ja erilaiset liikkuvat osat hyökkää silmille.

Tänään saan Coliman ensimmäisen hihan valmiiksi ja varmaan aloitan sitä Miehen Cousteauta. On muuten tiedossa ihana viikonloppu... siis A-luokan: olen kahdestaan tästä illasta sunnuntai-iltaan Koiran kanssa, kun Teinitkin lähtevät reissuun =). Ah, sitä hiljaisuutta. Käydään kunnon metsälenkillä, syödään herkkuja, katsotaan pari leffaa ja neulotaan. Ou jee!