Innolla kokosin äitini neulekoneen ja seurasin tarkasti käyttöohjeita. Sisälukutaidossa oli kyllä paljonkin vikaa, kun ei luominen onnistunut. Ei millään. No jätin asian hautumaan vähäksi aikaa (viikonlopun yli). Maanantaina soitin Musta Lammas putiikkiin ja kyselin, josko heiltä saisi hieman opastusta koneen käyttöön. Ja saihan sieltä. Ystävällinen pariskunta otti minut seuraavana perjantaina kolmeksi tunniksi oppiin ja tarjosivat maittavat kahvitkin. Koeneulonta sujui kuin leikki, kun luettiin uudelleen käyttöopasta. Lauantaina teinkin koetilkkuja, mittailin vanhaa puseroa, piirtelin kaavaa ja sunnuntaina olin tehnyt takakappaleen. Seuraavina iltoina syntyi etukappale ja hihat. Tosi nopeaa. Yes.

Pingottelin sitten kippuraiset kappaleet mittoihinsa ja kostuttelin hyvin. Yhdistin kappaleet vuoropistoin, vaikka se hidasta onkin, niin lopputulos on kyllä ihan siisti. Kaula-aukon tein käsin 1otbl,1n, jotta mukamas käsintehtyä vaikutelmaa tulisi. Ensimmäinen koneneuleeni koskaan on valmis.

Lankana Anti Ticklen merinovilla, ihana lila, kulutus 296g. Tiedoksi Irjalle, tämä ei vähentänyt varastoa, kun en sitä koskaan näköjään ole sinne lisännytkään =(.

Mutta tyytyväinen olen lopputulokseen ja seuraava versio on suunnitteilla, kunhan joulun yli päästään. Oli kiva kokemus