Tyttären Ystävätär pyysi viime vuonna itselleen tumput seuraavaksi syntymäpäiväksi. Syntymäpäivä on ensi viikolla, joten jatkoin Jannen jämälinjalla:

                 2144235.jpg

Näistä ei tullut kuitenkaan niin siistiä jälkeä kuin olisin halunnut, mutta toivottavasti likka tykkää. Ehkä ne vähän lämmittää... jollei muuta niin kenties mieltä, kun kerran muistin lupaukseni viime vuodelta.

Toinen jämälanka lähti puikoille: teeteen viininpunaisen Primaveran loput 74g ja tarkoituksena oli tehdä Lina-pipo ja hyvin neule etenikin. MUTTA joskus kannattaisi ehkä lukaista ohje kunnolla tai vilkaista vaikka valmista työtä, sillä olin tehnyt vain palmikoita, ilman oikeinkierrettyjen silmukoiden 'väliraitoja'. Huomasin tämän kun yritin tehdä kavennuksia, että mitä ihmettä, miksi kuvio menee aika omituisen näköiseksi... Noh, hetken pohdittuani päätin jatkaa loppuun asti putkena ja tehdä pipon samaan tyyliin kuin aiemmin tein tyttärelle syksyllä Novitan putkitötterön... Ja siitä tulikin sitten mukaeltu Lina ja saaja, Tyttären toinen Ystävätär, sai sen joululahjaksi jo etukäteen.

                 2144237.jpg

                 2144239.jpg