Ensimmäinen kärjestä neulottava sukka valmis. Jouduin vähän purkamaan kantapäätä tehdessä, kun oli hankaluuksia arvioida mistä kohdasta se pitäisi aloittaa, mutta sain sen kohdalleen yhdellä purkauksella. Vähän vaikuttaa hassun malliselta silloin, kun sukka ei ole jalassa, jotenkin hessuhopomaisen pitkä. Aalto-kuvio tietysti vetää kasaan päälliosaa, joten sekin saa sukan näyttämään pitkältä ja kapealta. Tosin eihän jalkanikaan ole mikään siro 37, niin eihän sukkakaan voi olla siro 37 =). Varsinkaan paksulla langalla, ohkaisemalla saattaisi näyttää vähän pienemmältä. 

                                             1287162.jpg

Colima jakun takakappale on olkapään ja kaula-aukon päättelyitä vailla. YES! On se vaan niin hidasta neulottavaa... Tänään jos ehtisi suomentamaan etukappaleiden ohjeen, niin niistä olisi hyvä jatkaa. Taidan laittaa takakappaleen tänään saman tien pingotukseen.

Pingotin eilen Bambo-pitsineuleenkin, joten sitäkin pääsisi kasaamaan. Eli viime kesäinen neule valmistuu jo tulevaksi kesäksi =)

PikkuSisko kyläili ja teki tulevalle pienokaiselleen tilauksen: hahtuvapöksyjä olisi kuulenmma mukava saada. Ja itselleen ponchon, kun ei vatsa mahdu enää takkeihin ja vielä pitäisi reilut pari kuukautta kuitenkin pukea jotain lämmintä päälle... Ai niin, mitäänhän ei pitänyt lisätä tehtävien nuttujen listalle....