ja sää oli erityisen suotuisa viimeiset 10 päivää. Aurinkoa tuli palvottua kohtuullisesti laiturilla ja samalla valmistuikin sentään jotain pientä. Ensiksi tein Miehen Veljentyttärelle varrasvirkkaus huivin Indiecita-alpakkalangasta. Olihan muuten erityisen tylsää tekemistä.... vaikka näyttääkin mukavalta jäljeltä, mutta toista tuskin tulee ihan heti tehtyä.

                      1790981.jpg

Karvaiselle kakarallemme olin ostanut uuden frisbeen, mutta kangas oli superhyper huonolaatuista, joten viidessä minuutissa siitä oli jäljellä vain tämä rengas

                 1790996.jpg

Kävinpä sitten ostamassa paikallisesta marketista Tenneseetä kerän ja aloin virkkaamaan lapselle kestävämpää lelua

                 1791007.jpg

Muutaman tunnin kuluttua oli ufo valmis testikäyttöön

                 1791018.jpg

ja onnellinen koira sai uuden lentävän frisbeen, joka 'tapettiin' päivittäin moneen kertaan ja lennätettiin sitäkin useammmin. Puuvillalanka on kyllä tähän tarkoitukseen eri hyvää ja kestävää =)

                                  1791029.jpg

Seuraavaksi ajattelin tarttua Bayerischen sukkaan, mutta yllätyin kovin, kun olin hetken aikaa kutonut eteenpäin: huomasin jäljen olevan aivan erilaista kuin alku. Joten jouduin aloittamaan koko sukan alusta uudelleen. Tässä vielä kuva siitä kuinka erilaista jälkeä voi tehdäkään samalla langalla, samoilla puikoilla, samoilla silmukoilla ja vielä saman tekijän toimesta. Puikoilla oleva on huomattavasti napakampaa kuin ensimmäinen versio.

1791061.jpg

Tuli siinä sitten mieleen, että näinköhän on laita myös Bambu-raitaneuleen käsialassa tapahtunut vallan suuri muutos. Aloitin tekemään etukappaletta ja vertasin sitä valmiiseen takakappaleeseen. Sama juttu! Käsialani on napakoitunut aivan hirvittäviä määriä, mikä sinänsä on erittäin positiivista. Mutta keskeneräisessä työssä se harmittaa vähän, kun joudun nyt tekemään sen takakappaleenkin uudelleen.

               1791097.jpg

No, ei ehdi tulemaan aika pitkäksi lomallakaan... aina voi purkaa ja aloittaa alusta =)

Pingotukseen on menossa yksi neule Sublime Soya Cottonista ja aktiivisena työnalla on pusero Austermann Kokon-silkkilangasta, jonka etu-ja takakappaleet valmistuivat viikolla. Hihat siis vuorossa tällä viikolla.

Päivittelen vielä jonakin päivänä uusimpia hankitojani, joita tein tutustuessani Hämeenlinnan ja Forssan lankakauppoihin. Oli muuten luksustaa päästä ilman murkkuja ja  miestä ihan vaan yksin hypistelemään lankoja. Ja tulikin muuten oikeasti tarpeeseen.. varsinaista terapiaa värien ja mukavien myyjien muodossa...