Mohäärimetsää tehdessäni heräsi erilaisia ideoita mohairlangalle. Sain Äidiltäni aiemmin samaista mohairia eli Schoppenwollel Merino Lace -lankaa vihreänä. Yleensä käytän sinisiä, punaisia, violetteja ja ruskeita vaatteita, mutta jostain syystä tämä vihreä houkutti kovin. Sock Innovation kirjasta löysin pitsimallin (Sunshine), josta tuli tähän liiviin se pitsi. Loin 112 silmukkaa ja tein 14 x 8-silmukan mallikertaa suljettuna neuleena 5-pyöröillä. Kainaloiden korkeudella jako etu- ja takakappaleiksi (7 + 7 mallikertaa). Kavennukset niin, että käsiaukossa väheni 4+2+1+1 silmukkaa (= 1 mallikerta) molemmin puolin ja pääaukossa ensin keskimmäiset 8 (1 mallikerta) ja kaula-aukon reunassa vielä molemmin puolin 2+2+1+1. Resorit kaula-aukossa 6 krs. ja käsiaukoissa 4 krs. 4-puikoilla. Tästä tulikin ihan kiva ja tunsin jopa onnistumisen iloa =D. Painoa tuli nutulle 33 grammaa.

Miten ihmeessä mallit tarkenevat ulkokuvauksissa, kun itselleni tuli muutamassa minuutissa jäätävän kylmä? Ja mulla sentään oli vaatteetkin päällä.

Anna on laittanut minulle tällaisen tagin. Kiitos l. aitäh Anna:

Sences
Here are the rules:
1 - Show this tag in your blog
2 - Post these rules
3 – Link back to the blog that tagged you
4 - Make a list of the 5 senses and what each one represents for you
5 – Tag five other blogs, and let them know by leaving them a comment

So:

Sight: last flowers of this summer
Hearing: the funny sound of my little sister's 1,6 year old son =)
Taste: fresh coffee
Touch: my very cold hands =), iiks
Smell: fresh coffee
This time I won't tag anyone, because there's so many blogs I follow regularly and this one has been in many of those =)