Moni muukin on alkanut julkaista todo-listaa ja ajattelin sellaisen pitkästä aikaa väsätä itsekin. Ravelryn jonossa minulla on nämä 11 työtä, joihin kaikkiin on langatkin olemassa, toisiin jo kauan. Jono on ihan hieno juttu, sellaisen olen tehnyt tietysti jo Excel-taulukkonakin (rakastan taulukoita – ihan sama mikä on aihe, kaiken voi taulukoida =D). No nyt siihen listaan:

Astoria – heh yhteisprojekti Eilan kanssa, mutta Eila neuloi sen jo kuukausia sitten….

Gail – (ravelry) tämä huivi houkuttaa kovin, sillä Anna lähetti kaunista punaista lankaa

Bell-sleeved Scoop Neck (ravelry) – tähän on pehmeän valkoinen Bris omiaan, Stephanie Japel

Aislin (ravelry) tai sit se toinen samasta kirjasta – mohairhöttöä Kim Hargraves tapaan

Slå om vest – kaunis yksinkertainen liivi, tanskalaista alkuperää ohje sekä lanka

Bliss -  en ole koskaan tehnyt satulaolkapäitä, vai mitä ne nyt olikaan

Riding to Avalon – vähän fiinimpi huppari

Aeolian – huivilankaa olisi ja paljon….

White Nights Camisole (ravelry) – jos jo ensi kesäksi saisin tämän vihdoinkin, Kristel Nyberg

Cabled Cap (ravelry) – pipo, Villapeikko

Haven (ravelry) – ja sen kaveriksi huivi, Kim Hargraves

Nämä ovat pyörineet listalla aika pitkään, mutta vaihtaneet vaan paikkaa vuoden aikojen mukaan. Kaksi viimeistä kiilaa nyt ihan kärkeen jo kelienkin vuosi ja koska kaksi harmaata takkiani kaipaa hentoa piristystä. Lisäksi on ainanskin sata muuta ihanaa mallia, jotka tahtoisin toteuttaa. Parit tilaussukat, bolero ja pipo.

Niin ja tietysti puikoilla olevat. KAL-huivi (vihje 2 tehty) , Ambitus-poolo (hihat puuttuu), Mohairhuivi (alkusenteillään), Sukat (1. valmis, 2. varsi menossa)

Olen jättänyt syksyn messut väliin, koska en voi saattaa itseäni loputtomaan ahdistukseen siitä, etten ehdi tekemään kaikkea mitä haluaisin. Neulomisen pitäisi olla myös rentouttavaa. Eikä vain hampaat irvessä nypräämistä, että äkkiä äkkiä, jotta pääsisin tekemään seuraavaa…

M

utta mikä riivattu siinä on, että jonon ohi kiilaa aina jotakin ihan muuta kuin esim. jonon hännillä oleva? Vähän niin kuin eläkeläiset lounasaikaan pankissa tai kaupassa… ;o), tuosta vaan kyynärpäitä käyttäen jonon kärkeen ja mieluiten jopa ihan ykköseksi, vaikka olisi vain muutama kerros kesken edellistä…. Välillä olen jopa harkinnut koko jonon hajauttamista, mutta mitä tekisinkin niille langoille, jotka olen jo kyseisiin töihin hankkinut? Alkaisi armoton ohjeiden ja mallien metsästys ja veikkaisin, että entistä syvemmällä suossa räpiköisin. Nyt kuitenkin tämä on vielä hallittavissa, sillä EN OSTA LANKAA, EN OSTA OHJEITA, ennen kuin edes nuo yllä olevat on saatettu päätökseen…. Oi ei muistin juuri pitsiliivin, globalwarmingin, yhden ihanan pipon, oi ja sen huivin siitä kirjast…..