Anopin huivi on edennyt jo 83 centtiin. Yritin illalla ottaa kuvia, mutta ahistaa, kun meillä on jotenkin 'punaiset' valot ja kaikki kuvat punertaa mielestäni liikaa. Ja jos käyttää salamaa, niin värit valaistuvat niin, ettei todellinen väritys tule kauniisti esille. Siirrän kuvat illalla koneelle ja katson saisiko niistä kuitenkin jonkinlaisen otoksen tänne. Kamerassamme on vielä se ongelma, ettei sillä saa hyviä makrokuvia. Tämän ongelman huomasin jo silloin, kun kuvasin Herra Anderssonin kellotaloa. Pöh. Tulisi edes se aurinko näkyviin, jotta saisi kuvattua ulkona, kun kerran luntakin on nyt aavistuksen verran...

1232328.jpg

Tyttären ensimmäinen ranneke on myös edennyt puoleen väliin huolimatta siitä, että piti purkaa, koska jostain syystä tämä vanha Bambino lanka on niin huonolaatuista, että menee poikki pienestäkin vedosta ja palmikoiden kohdalla tulee väkisinkin 'vetoa'. Purin siis sitä huonoa osuutta pois ja jatkoin paremmalla kohdalla.

1232332.jpg

Ajattelin osallistua hamstereihin tälleen epävirallisesti ihan omin päin. En siis osta lankaa helmikuussa, vaan yritän työstää nyt näitä keskeneräisiä töitä. Ongelma tulee todennäköisesti siinä kohtaa, kun postiluukusta kolahtaa kolme tilattua neulekirjaa ja himo saa vallan. Olisikohan viisasta jättää paketti avaamatta helmikuun puolella kokonaan? Ai hitsi, se sisältää laskun, joten pakkohan se on jotenkin sieltä ujuttaa ulos.