PikkuSisko pyysi itselleen Boleroa. Malliksi valikoitui Garnstudion 110-28 ja langaksi ohjeen Alaska ja vielä samalla värilläkin. Lanka on vähän jäykähköä ja ehkä vähän turhankin tönkköä sormilleni. Vaikka Garnstudion langoista pidänkin, ei Alaskasta tullut suosikkia. Vertailupohjana on tällä hetkellä puikoilla oleva Cascade 220, joka on ihanan notkeaa ja pehmeää verrattuna Alaskaan ja joka myös neulotaan puikoilla 4,5. Mallineule oli helppo. Toiselle puolelle muodostuu ruudukkoa (tässä siis oikea puoli) ja nurjalle tuli vähän niin kuin 'pampulan' oloisia nyppyjä. Voisi siis käyttää kumpaa puolta vaan. Lämmin nuttu tästä kuitenkin tuli ja PikkuSiskoa miellyttävä, joten sehän on pääasia. Lankavarasto ei tästä huvennut yhtään, sillä käytetin PikkuSiskon omia lankoja.

Siinä taisi olla viimeinen tämän vuoden valmis projekti. Eilen valmistui kyllä Astoria... hmmm... Mutta purkuun meni jo ja uudelleen luominen on suoritettu. Kävi niin kuin Eilallekin eli tuli liian iso, vaikka S-kokosen teinkin. No onneksi sitä on kiva neuloa, joten sitä neulotaan loppupäivät tätä vuotta...

Hyvää Uutta Vuotta 2010 toivotan kaikille kanssablokkaajille ja todellakin toivon, että ensi vuosi olisi hieman helpompi ja seesteisempi itse kullekin kuin tämä kulunut on ollut.