Suuret kiitokset Villapeikon Suville sekä mallista, ohjeesta että jatko-ohjeista kuinka neuleesta tulee vielä pidettävä. Olisin kokeillut myös Vyyhdinviemää Eilan neuvoa puhallella föönillä, jollei kuivuria olisi ollut. Eilen illalla sumuttelin Baby cablesin kosteaksi ja lykkäsin sitten kuivausrumpuun. Muutaman minuutin välein hermostuneesti availin luukkua ja tutkailin vaatetta. Ja monta kertaa se muutama minuutti kuluikin, mutta vihdoin se alkoi muistuttaa pidettävää vaatekappaletta. Vieläkin on vähän reilu, mutta johtuu omasta hölmöydestä. Kannattaisi tehdä oman kokoisena, jotta ei olisi niin iso. Jossain takaraivossa on vieläkin, että olen kokoa M/L, vaikka yli 5 vuotta olen pysynyt tällä S/M linjalla. No malli on joka tapauksessa niin ihku, että todnäk teen toisenkin, ehkä erilangalla ehkä en, mutta kokoa pienemmän joka tapauksessa. Tykkään kovin. Ei ollut tarkoitus matkia kuvausasentoa Suvilta, mutta hovikuvaaja ei ollut paikalla ja jouduin 'tyytymään' Poikaani, joka räpsi ja räpsi ja räpsi eikä meinannut tulla mitään. Istumakuvat ovat kuitenkin parhaita.

           2191677.jpg  2191680.jpg

           2191681.jpg 2191682.jpg

           2191683.jpg

           2191684.jpg 

Loppu langoista tein uuden kolmiohuivin somistettuna yhdellä isolla palmikolla.

Unohdin vallan joulun jälkeen laittaa kuvat lapsiltani saamista lahjoista. Käsityötaitoa on mitä ilmeisimmin molemmissa =D, ei ehkä niitä huonoimpia perittäviä asioita...

2191686.jpg

2191690.jpg  2191688.jpg

13-vuotias (melkein 14) Poikani teki koulussa pyssyn. Pyssyistä en piittaa muutoin, mutta tämä on oikeasti hienosti tehty. Liipaisin liikkuu ja kun lataa kuminauhan paikalleen, lentää se aikas pitkälle. 12-vuotias Tyttäreni oli kutonut minulle ketun. Autoin häntä vain ensimmäisissä kavennuksissa, sen jälkeen en työtä nähnyt. Luulin sen hautautuneen jonnekin kaikkien muiden tarpeellisten esineiden joukkoon, mutta yllätyksekseni kettu oli valmistunut ja mielestäni vielä oikein hyvin.

Toivottelen Kaikille Onnellista ja Neulerikasta Uutta Vuotta. Ja voi se olla neuleköyhempikin, kunhan olisi Onnellinen!