No niin otinpa sitten itseäni niskasta kiinni ja jatkoin illalla pojan neuletakin kokoamista... ja niinhän siinä sitten kävi, ettei se kelvannutkaan... ei kuulemma ollut sellainen kuin oli kuvitellut. Poika on 12v. ja ERITTÄIN muotitietoinen, jota on ERITTÄIN hankala miellyttää vaatteilla - ellei ne ole todella hänen valitsemiaan... tullut varmaan äitiinsä... ainakin itse olin nuorena kovin tietoinen, mikä näyttää hyvältä ja mikä ei...

Kokeilin sitä sitten miehelleni eikä hänkään oikein välittänyt takista - ainakaan vielä, kun en vetoketjua vielä kiinnittänyt. Itseasiassa tuli juuri mieleeni, että taidankin purkaa vain hihat ja tehdä ne uudelleen - ribbineuleena, jolloin niistä tuleekin napakammat ja silloin vaate on jo aivan toisen näkoinen. Tällä hetkellä etu- ja takakappaleet on ribbineuletta ja hihat sileää oikeaa, mutta luulenpa muutoksen tekevän hyvää koko mallille.

Lankana takissa on Sandness Sisu, väri musta, malli Moda 

Ei siis mene hukkaan tämäkään työ, kestää vaan pidempään... No olenhan tottunut siihen, että innolla kudon ja sitten purkaan, kun ei ole tullut joko ohjeita luettua kunnolla tai malli ei muuten miellytä.